themistyroad.blogg.se

Ensam

Publicerad 2013-01-12 23:47:56 i Allmänt,

Jag känner mig lätt ensam.. Så fort ingen vill/kan träffa mig på mina villkor så blir jag jättenere.
 
Idag skulle jag, en kompis och hans vänner ha spelkväll, men han blev sjuk.. så då blev det inget. Men jag är lite sur föratt han inte hörde av sig tidigare och sa att han va sjuk..
 
Jag hade en backup plan att spela på playstation online med en kompis. Men han skulle va med sin flickvän (hon är min vän också).
Han frågade mig igår om vi skulle bestämma att vi ska spela tillsammans idag, men jag sa åt han att va med sin tjej om hon ville. 
 
Denna kille har hållt mitt humör uppe den senaste tiden. Han har varit det enda sällskapet jag har haft. Fast vi träffas inte irl, bara spelar och skypar tillsammans. Men det känns skönt att "umgås" med någon utan bli utmattad.
 
Men tuvär kan jag inte "umgås" så mycket som jag vill med honom eftersom han är ihop med min vän.
Han älskar att spela tv/data-spel och tycker det är jätte roligt att spela med mig, men jag måste få honom att spendera tid med sin flickvän. Hon har beklagat sig över att han inte har prioriterat henne så mycket. Det känns dumt om jag ska vara en anledning till att han inte är med henne.
 
Men egentligen vill jag ju att han ska spela med mig, eftersom jag är så ensam och har faktiskt inte så många vänner som hon har. Och att jag vill skära mig så fort jag känner mig ensam.
Jag tycker att jag förtjänar att få vara med min vän då... Men jag vet ju att det bara är fånigt av mig... Flickvänner har alltid förtur..
 
 
 
Det som har hållt mig "framåt" är denna killkompis och kattungen som jag snart ska få<3
Det känns som att jag väntar barn, att jag har adopterat en bebis som snart ska få komma till min famn.
Jag har bilder på henne(katten) som jag kan titta på hur länge som hellst. Jag känner mig lycklig och rörd när jag ser henne... Snart ska hon bli min, snart har jag något att leva för.
Så viktig är hon!
Om det blir så, av en konstig anledning att jag inte får henne... Då kommer jag bli skit ledsen igen, jag kommer inte kunna hantera det..
Att bli avvisad.. Ensam igen..

seg

Publicerad 2013-01-08 15:02:50 i

Nu börjar jag märka av att jag har slutat med medicinen.
Jag sover jätte mycket igen.
jag är jättetrött helatiden. Så om jag ville skulle jag kunna ligga i sängen hela dagen.

Det ända som håller mig uppe är en gammal kompis och ett spel vi spelar, World of Warcraft.
Det är skönt att "umgås" med någon och vara ensam samtidigt. Vi "gör" saker tillsammans och pratar i Skype, så det är ju nästan som att umgås på riktigt :P

Han skriver till mig på morgonen och ber mig logga in på datorn. Det får mig att känna mig... lite behövd?

Jag har ju kompisar som vet hur jag mår och säger väldigt ofta att jag ska höra av mig till dem när jag känner mig ensam.
Men jag har typ gett upp på den biten, typ varje gång jag frågar har de inte tid.
När jag får ett nej så brukar jag bli lite ledsen inombords och nu när jag mår extra dåligt så blir jag nästan så upprörd att jag gråter. Det känns jobbigt och löjligt att gråta över en sådan sak, så då känns det bäst att strunta i att fråga en kompis om den vill träffas.


Jag har tingat en kattunge som jag förhoppningsvis får i februari. Det är något som också håller mig uppe.
Jag känner mig som en mamma som väntar på sitt barn.
Det kommer vara underbart att få sällskap här hemma, som kommer älska mig för den jag är och om jag har tur kommer den sova hos mig :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela