themistyroad.blogg.se

Smuts

Publicerad 2012-09-23 17:52:36 i Allmänt,

I dag är det en dålig dag, jag har bara lust att vara uppe i mitt rum och göra ingenting. Det är konstigt eftersom jag brukar må dåligt pga av att jag har ingenting att göra förutom att va på mitt rum..
Jag känner mig smutsig och äcklig, så jag har ingen lust att socialisera mig med min familj som är i våningen under mig. Det är min familj, de har sett mig ofixad förut, så jag borde inte bry mig... men eftersom jag bara är hemma hela tiden så skäms jag. Jag känner mig som en såndär slobb som brukar va på tv serier ( som är smutsig och äcklig och bor hos sin mamma och gör ingenting). Men jag ser ingen mening med att duscha och klä på mig, när jag ändå bara är hemma.. Och det är jobbigt att duscha, när jag står i duschen och blundar så får jag panik för att jag tror att det ska stå "nått" och glo på mig när jag öppnar ögonen igen. Det låter så mycket när man duschar också, när vattnet plaskar mot golvet. När jag hör mycket oväsen som t.ex hårfön, damsugare, duschen osv, så hör jag faktiskt röster, antagligen är det min hjärna som "gör om" oväsendet till röster. Oftast brukar jag höra min mamma som skriker mitt namn, men nu för tiden kan jag höra min lillebror gråta eller skratta och ibland kan jag höra min farmor som ropar "hallå". Men när jag mår riktigt dåligt och ska t.ex duscha, så kan jag höra läskiga ljud, typ väsningar/fräsningar och oförstående viskningar, typ ljud som man kan tänka sig att "monster" låter... Jag vet att detta är verkligen inte normalt och att när man hör röster så är man "galen", jag är helt medveten om att det är nått som är fel och att jag behöver hjälp, men det verkar som att ingen tar mig seriöst eller att de vägrar att inse det. Min familj vill väl antagligen inte att det ska vara så, därför ignorerar de det. Mina vänner vill nog inte hålla med mig för att de är rädda för att det ska såra mig. Men att psyk och min gamla kurator och sånt inte fattar att det är så illa som det är, det tycker jag är konstigt .
Nu precis kom min farmor in i mitt rum och berätta att hon vägde 43 kg, varför gör hon så!? hon vet ju redan att jag mår dåligt över att hennes hälsa inte är bra, och att jag mår allmänt dåligt... Jag mår ju fan inte bättre av att hon berättar sånt, hon kan ju fan ta och hålla käft istället. Liksom va vill hon med det? jag har redan försökt så mycket jag kan för att hon ska få hjälp med vad hon än behöver hjälp med, och jag försöker få henne att äta så mycket det går... Usch nu blir jag irriterad över detta, liksom min farmor har en muskel sjukdom, och säkerligen nått mer som hon inte har berättat, hon är liten och har ont i hela kroppen och bor på en jättestor gård med massa djur och har varken el eller vatten. Hon har 2 söner i 40 års åldern med fru och barn, hon har även en massa syskon och sånt.. Men vem är det som hjälper till? jo jag, så har det varit hela mitt liv, det har bara varit jag som har stöttat henne. Min farbror hjälper till ner hon ber honom, men det är inte ofta han är i stan. Min pappa, han vill man inte be om hjälp, han bara gnäller och har sig. Ska man ha hjälp av min pappa så får man tjata på honom. Han kommer inte ens ut frivilligt och hälsar på... Varför ska jag vara den enda som bryr sig? Jag har varken bil eller körkort så jag kan inte hjälpa henne med skjuts eller handla saker åt henne, pengar har jag inte heller. Men jag försöker ändå, jag hjälper till med djuren, ser till att hon äter ordentligt, hjälper henne med att tänka positivt och är bara där för henne. Men det är inte så lätt med allt det där, nu när jag mår som jag gör... Och jag har ju bott 23 mil ifrån henne så då kunde jag inte hjälpa till heller.. Och när jag flyttade så lovade pappa att han skulle hjälpa henne medans jag var borta. Men nu har jag fått reda på att han besökte henne de 2  första veckorna, sen slutade han. Om det händer farmor nått, så kommer jag aldrig förlåta honom, för jag vet att han skulle kunna hjälpa henne med massor av saker som underlättar livet för henne. Jag orkar inte ens med att hälsa på honom, jag mår bara dåligt då.
 
Nej nu måste jag sluta skriva innan det blir en hel bok av detta xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela