themistyroad.blogg.se

Ensam

Publicerad 2013-01-12 23:47:56 i Allmänt,

Jag känner mig lätt ensam.. Så fort ingen vill/kan träffa mig på mina villkor så blir jag jättenere.
 
Idag skulle jag, en kompis och hans vänner ha spelkväll, men han blev sjuk.. så då blev det inget. Men jag är lite sur föratt han inte hörde av sig tidigare och sa att han va sjuk..
 
Jag hade en backup plan att spela på playstation online med en kompis. Men han skulle va med sin flickvän (hon är min vän också).
Han frågade mig igår om vi skulle bestämma att vi ska spela tillsammans idag, men jag sa åt han att va med sin tjej om hon ville. 
 
Denna kille har hållt mitt humör uppe den senaste tiden. Han har varit det enda sällskapet jag har haft. Fast vi träffas inte irl, bara spelar och skypar tillsammans. Men det känns skönt att "umgås" med någon utan bli utmattad.
 
Men tuvär kan jag inte "umgås" så mycket som jag vill med honom eftersom han är ihop med min vän.
Han älskar att spela tv/data-spel och tycker det är jätte roligt att spela med mig, men jag måste få honom att spendera tid med sin flickvän. Hon har beklagat sig över att han inte har prioriterat henne så mycket. Det känns dumt om jag ska vara en anledning till att han inte är med henne.
 
Men egentligen vill jag ju att han ska spela med mig, eftersom jag är så ensam och har faktiskt inte så många vänner som hon har. Och att jag vill skära mig så fort jag känner mig ensam.
Jag tycker att jag förtjänar att få vara med min vän då... Men jag vet ju att det bara är fånigt av mig... Flickvänner har alltid förtur..
 
 
 
Det som har hållt mig "framåt" är denna killkompis och kattungen som jag snart ska få<3
Det känns som att jag väntar barn, att jag har adopterat en bebis som snart ska få komma till min famn.
Jag har bilder på henne(katten) som jag kan titta på hur länge som hellst. Jag känner mig lycklig och rörd när jag ser henne... Snart ska hon bli min, snart har jag något att leva för.
Så viktig är hon!
Om det blir så, av en konstig anledning att jag inte får henne... Då kommer jag bli skit ledsen igen, jag kommer inte kunna hantera det..
Att bli avvisad.. Ensam igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela